Το Hair Contouring είναι η νέα τεχνική βαφής, που ήδη αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το 2022. 

Και όχι άδικα αφού είναι ικανό να αναδείξει τα δυνατά σημεία ενός προσώπου και να διαμορφώσει το ιδανικό σχήμα, παίζοντας με φωτεινές και πιο σκούρες αποχρώσεις.

Πώς το πετυχαίνεις;

Αυτό το υπέροχο sunkissed look στα μαλλιά μοιάζει με εφέ balayage αλλά με ακόμα περισσότερο φως και κίνηση, χάρη στις λεπτές, διακριτικές ανταύγειες σε όλο το μήκος, στο μπροστινό μέρος, ένα με δύο τόνους πιο ανοιχτές από τη βάση, δημιουργώντας έτσι ένα γλυκό, πολυδιάστατο αποτέλεσμα. Η σωστή εναλλαγή των τόνων μπορεί να κάνει θαύματα και να δημιουργήσει σκιές που θα καλύψει τα μάγουλα ή θα απαλύνει τις σκληρές γωνίες.

Η βάση των μαλλιών είναι ο οδηγός στην επιλογή των αποχρώσεων, λαμβάνοντας υπόψη το χρώμα του δέρματος και των ματιών, ακόμα και τα ζυγωματικά ή τα χείλη, ώστε να επιλεχθούν οι κατάλληλοι τόνοι που θα αναδείξουν τέλεια τα χαρακτηριστικά.

Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και σχήματα προσώπου ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι λειτουργεί σε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα - ξανθό, μαύρο, καφέ ή κόκκινο - και σε κάθε τύπο μαλλιών. Όσο περισσότερη αντίθεση μεταξύ των τόνων, τόσο πιο ακραίο και τολμηρό θα είναι το contouring.

Hair Contouring

 

Ποια είναι η τάση φέτος στα χρώματα;

Τα καλά νέα είναι ότι φέτος μπορούμε να παίξουμε με όλες τις αποχρώσεις.

Αν θες να δώσεις ένταση και χρώμα στο καστανό σου παίξε με Strawberry Brunette αποχρώσεις όπως η κατηγορία JEAN IVER Ακαζού, δηλαδή μίξη καστανού και κόκκινου σε ισορροπημένη αναλογία.

Το φως του καλοκαιρινού ήλιου αποτυπώνεται στις αποχρώσεις του ξανθού, επιλέγοντας ζεστές και χρυσαφένιες αποχρώσεις όπως τα Υπέρ-ξανθα χρώματα JEAN IVER.

Η μοντέρνα εκδοχή του αναγεννησιακού κόκκινου συνδυάζεται με βαθύ χάλκινο για το απόλυτο Bronze αποτέλεσμα, με JEAN IVER Copper.

Το all time classic καστανό ανανεώνεται και γίνεται πιο εντυπωσιακό με καστανόξανθες ανταύγειες, επιλέγοντας Μπεζ-Χρυσό JEAN IVER.

Και φυσικά την τάση αυτή έχουν λατρέψει οι top celebrities του πλανήτη με πρώτες την Hailey Bieber, την Miranda Kerr, Beyonce αλλά και Sarah Jessica Parker.

Εσύ;